Γιατί είναι απαραίτητη η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στο εξοχικό σας

Posted by sscenter 16/12/2017 0 Comment(s)

Tο εξοχικό μας είναι η κατοικία που χτίσαμε για να ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Είναι το ''δεύτερό σπίτι μας'' και ανεξάρτητα από το αν μας φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα ή αποτελεί τον προορισμό των διακοπών μας, το εξοχικό μας είναι ο χώρος στον οποίο αναζητούμε τη ξεγνοιασιά και την απόδραση από την καθημερινότητα. Πόσο σημαντικό είναι λοιπόν να νιώθουμε ασφάλεια μέσα σε έναν χώρο τόσο δικό μας; 

 

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 Τα εξοχικά μπαίνουν πολύ συχνά στο στόχαστρο διαφόρων επίδοξων διαρρηκτών, όχι απαραίτητα επειδή είναι ακατοίκητα τους περισσότερους μήνες του χρόνου αλλά και επειδή πολλά από αυτά βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές.  Αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι «δεν έχουν τίποτα να τους κλέψουν από το εξοχικό», οι διαρρήκτες δεν ξέρουν «τι κρύβεται πίσω από την πόρτα σας». Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχετε μέσα στο εξοχικό σας πολύτιμα αντικείμενα, ο χώρος σας εξακολουθεί να κινδυνεύει παραμένοντας στο στόχαστρο. Αν μάλιστα φαίνεται απροστάτευτος, τότε θα επιχειρήσουν πολύ εύκολα να εισβάλλουν, αφήνοντας πίσω βανδαλισμένη την περιουσία σας. Η ζημιά δεν είναι πάντα υλικής φύσεως αλλά και ψυχολογικής. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος στο σπίτι που είχες μάθει να ησυχάζεις.

Τα στατιστικά στοιχεία από τις αστυνομικές αρχές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φανερώνουν ότι εξαιτίας της αυξανόμενης εγκληματικότητας των τελευταίων ετών της κρίσης, οι εξοχικές κατοικίες έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο των διαρρηκτών που εκτιμούν ότι σε αυτές θα βρουν εύκολα καλή «λεία». Ακόμα, οι κίνδυνοι εισβολής και διάρρηξης  ενός εξοχικού είναι ιδιαίτερα αυξημένοι ακόμη και εάν οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα στο σπίτι απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, γεγονός που μαρτυρά πόσο αδίστακτοι και θρασύτατοι έχουν γίνει οι διαρρήκτες. Κατά συνέπεια, επιβάλλεται να πάρετε μέτρα και να τοποθετήσετε άμεσα συναγερμό στο εξοχικό σας, με στόχο πρωτίστως την προστασία της ζωής της οικογένειας σας και στην συνέχεια της περιουσίας σας. Ο συναγερμός είναι από τα οικονομικότερα μέτρα πρόληψης διάρρηξης, του οποίου η παρουσία και μόνο αρκεί για να τραπούν σε φυγή οι κακοποιοί, ειδικά όταν συνδυάζεται με υπηρεσίες άμεσης επέμβασης. Η τοποθέτηση ενός αξιόπιστου συστήματος συναγερμού μπορεί να αποτρέψει κλοπές πολύτιμων αντικειμένων,  πολυδάπανες υλικές ζημιές στα σημεία εισόδου του σπιτιού, στον εξοπλισμό της κατοικίας, αλλά κυρίως επιθέσεις κατά τη ζωής της οικογένειας σας.

 

 

ΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Επειδή  μία τεθωρακισμένη πόρτα (βαρέως τύπου), παράθυρα αλουμινίου ή και κάγκελα δεν αρκούν για την πλήρη κάλυψη μιας κατοικίας είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενός καλού συστήματος συναγερμού. Όλοι οι συναγερμοί μπορούν να μας ειδοποιήσουν ακόμα και τηλεφωνικά – με αυτόματη κλήση στο κινητό ή στο σταθερό μας - όταν κάποιος παραβιάζει το χώρο μας. Ο κλέφτης φοβάται πολύ το θόρυβο του συναγερμού γιατί τον βάζει ''απέναντι'' με τον εχθρό του, τον χρόνο. 
Ένας ακόμη καταλυτικός λόγος για τον οποίο συστήνεται να εγκαταστήσετε συναγερμό στο εξοχικό σας, οφείλεται στην επενδυτική αξία που μπορεί να του προσδώσει. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αποτελεί κριτήριο για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου και ενισχύει την αξία μεταπώλησης του.

 

 

ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ;

Όταν βέβαια επιθυμείτε να έχετε απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας, μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα συναγερμού με το κέντρο λήψης σημάτων της SSC και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο εξοχικό σας. Το ιδιόκτητο κέντρο λήψης σημάτων που διαθέτουμε  θα λάβει αμέσως το σήμα της διάρρηξης μέσω της τηλεφωνικής γραμμής που υπάρχει στο χώρο σας, θα ενημερώσουμε το 100 ή το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας και φυσικά θα ειδοποιήσουμε άμεσα και εσάς ή ακόμα και τον γείτονά σας για να ελέγξει το συμβάν. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει στο χώρο σταθερή τηλεφωνική γραμμή, εμείς βρίσκουμε τη λύση. Τοποθετώντας μία συσκευή GSM, εξασφαλίζουμε την επικοινωνία με το κέντρο λήψεως σημάτων και άρα την άμεση προστασία του χώρου σας.

 

 

Πάνω απ’ όλα όμως, ακόμα και όταν απουσιάζετε, λειτουργεί ως «δικλείδα ασφαλείας» για την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών από επίδοξους διαρρήκτες, προστατεύοντας την περιουσία σας και εξοικονομώντας για εσάς χρήματα, αφού σε περίπτωση απωλειών οι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα ήταν ποικίλες και ως επακόλουθο το κόστος αποκατάστασης θα ήταν ανυπολόγιστο.

 

 

Εμείς έχουμε τη λύση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

 

Αφήστε μας ένα σχόλιο