Προστατέψτε τη περιουσία σας

Posted by sscenter 14/01/2018 0 Comment(s)
Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ πιστοποιούν τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ληστειών και ένοπλων διαρρήξεων παντός τύπου. Διαπιστώνεται δε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών πραγματοποιείται εκεί όπου οι συναγερμοί είναι ανύπαρκτοι ή υποτυπώδεις.

Μπροστά σ’ αυτή την πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να μένει απαθής. Ένα καλά μελετημένο και ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της περιουσίας σας αλλά και την προσωπική σας ασφάλεια.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού για επιχείρηση πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποτελείται από την κεντρική μονάδα του συστήματος, το πληκτρολόγιο χειρισμού του, τους αισθητήρες περιμετρικής προστασίας, τους αισθητήρες κίνησης εσωτερικού χώρου, καθώς και τις σειρήνες του. Μόνο εμείς σας τα δίνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

Γιατί να επιλέξετε την SSC για το συναγερμό της επιχείρησής σας:

Γιατί ο συναγερμός που θα σας προτείνουμε, κατόπιν διεξοδικής μελέτης τόσο των πραγματικών προσωπικών αναγκών σας, όσο και του χώρου σας, δε θα είναι ένα  ακόμα τυποποιημένο σύστημα συναγερμού. Θα είναι ένας συναγερμός δημιουργημένος ειδικά για εσάς, την επιχείρησή σας , απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας.

Εμπιστευθείτε μας πρωτίστως για τη μελέτη του επαγγελματικού σας χώρου, προκειμένου να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας επαρκώς.
Ζητούμενο μας είναι να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα συναγερμού άτρωτο έναντι δολιοφθοράς. Στόχος μας είναι να θωρακίσουμε την ασφάλειά σας!

Αναθέστε την προσωπική σας ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια της περιουσίας σας στους έμπειρους, αδειοδοτημένους, με υψηλή τεχνογνωσία εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας της SSC και κερδίστε τον προσωπικό σας σύμβουλο ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Στόχος μας το αρτιότερο αποτέλεσμα για την ασφάλεια και την αισθητική του χώρου σας.

 

Δείτε επίσης: ''Πως σκέφτεται ένας διαρρήκτης''

 

Αποκλειστικός σύμβουλος ασφαλείας & 24ωρη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων

Εφόσον παραβιαστεί ένας χώρος, ο εκκωφαντικός  και συνεχής ήχος του συναγερμού θα αναγκάσει τον διαρρήκτη να εγκαταλείψει το σημείο κυρίως λόγω του φόβου ότι θα καταφθάσει η Αστυνομία, η οποία θα έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σύνδεση του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν τον συναγερμό τους «ακάλυπτο», γιατί γνωρίζουν ότι ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψης Σημάτων, θα ειδοποιήσει άμεσα την Άμεση Δράση και τους ίδιους, σε περίπτωση που λάβει οποιοδήποτε ύποπτο σήμα . Το Κέντρο Λήψης Σημάτων αποτελεί τη καλύτερη εγγύηση ότι κάποιοι άνθρωποι «ξαγρυπνούν» όλο το εικοσιτετράωρο στο πλευρό του ιδιοκτήτη, ώστε σε περίπτωση που λάβει χώρα κάποιο περιστατικό εισβολής, να ανταποκριθούν άμεσα, με υπευθυνότητα και απόλυτη αξιοπιστία. 
Επομένως, για να καλύψετε τα νώτα σας, εμπιστευθείτε μας στην εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας. Οι ειδικά σχεδιασμένοι συναγερμοί οικιών και επιχειρήσεων της 
SSC ανιχνεύουν κάθε ύποπτη ενέργεια. Οι μαγνητικές επαφές που τοποθετούνται καλύπτουν τα ανοίγματα, τα ραντάρ ανιχνεύουν κάθε ύποπτη κίνηση, οι δε σειρήνες αναγκάζουν τους διαρρήκτες να τραπούν σε φυγή υπό τον κίνδυνο της σύλληψής τους.

 

 

Συναισθηματική γαλήνη για ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού σε μία οικία ή επιχείρηση είναι ότι χαρίζει στους ιδιοκτήτες και τις οικογένειες τους την πολυπόθητη συναισθηματική γαλήνη, η οποία πηγάζει από την αίσθηση ότι έχουν πάντα καλυμμένα τα νώτα τους και ότι η βοήθεια είναι άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση κινδύνου ή έκτακτης ανάγκης. Ο συναγερμός καλλιεργεί ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας και προστασίας ενός χώρου, οπότε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ψυχική ηρεμία που προσφέρει η επίγνωση ότι κάποιος φροντίζει 24 ώρες την ημέρα για την ασφάλειά σας.

 

Ζητήστε σήμερα μια δωρεάν εξέταση του χώρου σας καλώντας στο 22960-64400

SSC Security: Υπεύθυνα δίπλα σας όλο το 24ωρο

 

Αφήστε μας ένα σχόλιο